miércoles, 28 de noviembre de 2012

PARTICIPEM EN LA SETMANA DE LA SALUT DE L'AJUNTAMENT D'ALBAIDA

http://www.albaida.es/val/noticies/231112.pdf

L'alumnat de primària participa en la Setmana de la Salut, que ha organitzat la regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament d'Albaida.  En concret, l'alumnat, el dilluns 26 de novembre,va participar en les activitats preparades per l'UPC de la Mancomunitat de la Vall d'Albaida per a esta setmana, visualitzant la pel·lícula "El Patito Feo y yo" i participant en la xerrada "Cine i educació per a la salut", en el cine Odeón.  Aquesta pel·lícula pensada per als primers cicles d’educació primària, es una metàfora del comportament humà a partir d’un conte clàssic. La història està impregnada de valors i contravalors per a portar als espectadors a la reflexió sobre la convivència i la tolerància, potenciant la independència front a la pressió del grup i també valorant l’amistat i el companyerisme com ha vehicle per a millorar les relacions humanes. La pel·lícula es va treballar abans i després a partir del dossier didàctic facilitat per UPC.









El dimarts, els alumnes de 6é van participar en la conferència “Prevenció del consum del tabac” a càrrec d’Alfons Soler i Loreto Belda, psicòlegs de l’UPC.
En la setmana de la Salut participen tots els centres escolars i les associacions del poble.
A llarg de la setmana, hi ha diferents tallers i conferències adreçats a tot el públic, concloguent el dissabte amb una excursió a Carrícola.




No hay comentarios:

Publicar un comentario