jueves, 8 de noviembre de 2012


L’alumnat aprèn a reciclar

Els alumnes del Col·legi Públic Elies Tormo d’Albaida, han participat en la realització d’uns tallers de reciclatge, organitzats dels del cicle d’educació infantil per a treballar la gestió residus, dins del Projecte de Medi Ambient de l’escola.


Els tallers es van realitzar a les aules d’infantil i de 1er cicle i 2n cicle de primària el passat 5 de novembre, a càrrec de les educadores de SIG-Escoles. L’alumnat d’infantil van realitzar un el joc del traga-bola, a partir de botelles de plàstic, els altres alumnes van realitzar llibrets reciclades, polseres, etc amb brics i xapes dels pots de beguda.























Aquest tallers es van organitzar des de SIG-escoles, amb la col·laboració de l’ Institut mediterrani per al desenvolupament sostenible i la Conselleria d’infraestructures, territori i medi ambient.
També, per completar el projecte en tota la comunitat educativa, es va realitzar una xerrada informativa i formativa als pares i mares del centre, per sensibilitzar-los en les bones pràctiques en la gestió de residus.

No hay comentarios:

Publicar un comentario