martes, 27 de noviembre de 2012

LES MARES D'INFANTIL PARTICIPEN EN EL TEATRE PASSAREL.LA

NOVETATS AL TEATRE PASSAREL.LA



Des de que l’alumnat d'Infantil van passar del centre vell, anomenat col·loquialment "Passarel·la", al CP Elies Tormo, es va instaurar dins de les activitats organitzades en infantil per a gran grup, l'activitat del Teatre "Passarel·la".  El motiu va ser per recordar l'espai de les antigues escoles on estava infantil i l'altra per organitzar una activitat on participar tot l'alumnat d'infantil i contar contes, a més de tant en tant,s'organitza alguna dramatització, etc. a càrrec de l'equip de mestres d'infantil del centre.



Este curs, en el primer trimestre les mares d'infantil s'han oferit a participar en l'activitat del Teatre "Passarel·la". 

Així que ja han vingut un grupet de mares de la classe dels Pingüins i ens van contar un conte anomenat " Un gos diferent" i de la classe de les tortugues ens van contar el conte de "Be, el corderito travieso", i a més a més, les mestres de pràctiques també han participar en el teatre "Passarel·la", dramatitzant el conte de "Ricitos de oro". Des de l'equip de mestres d'infantil els donem les gràcies, es una experiència molt enriquidora.



No hay comentarios:

Publicar un comentario