viernes, 4 de mayo de 2012

SETMANA DEL LLIBRE “ELS LLIBRES COBREN VIDA"

Al llarg d’aquest dies, el col•legi ha celebrat la Setmana de la Lectura, organitzat pel 2n cicle de primària per a tota l’escola.




Amb el lema “Els llibres cobren vida”, s’ha preparat una cançó per a les entrades i eixides, a partir d’una cançó molt coneguda de Nino Bravo, s’han fet dibuixos per decorar l’entrada i hem pogut escriure frases dedicatòries.



A l’hora de l’esplai hi havia uns alumnes fent de contacontes i a més a més, l’alumnat va gaudir d’ un conte audiovisual preparat per dos mestres del centre.










També hem preparat entre tots un llibre, “el xiquitiillibrot” i perquè la lectura no és només tema d’una setmana hem encetat un projecte lector anual: l’arbre de la lectura i també un projecte t’escriptura de contes per part del majors.


















Per a completar tot este treball hem preparat una enquesta al voltant del món dels llibres i la lectura, per a que vosaltres pares i mares ens la ompliu des de casa i en la torneu a l’escola abans del dimecres dia 9 de maig i així també participeu en este projecte.



Moltes gràcies per la vostra col•laboració.




No hay comentarios:

Publicar un comentario