lunes, 25 de marzo de 2013



 

         Estimats pares i mares:

Ja ens ha arribat tota la informació del que serà la XXVI ena Trobada d’Escoles en Valencià de la Vall d’Albaida. Enguany, es realitzarà el dissabte 1 de juny, per la vesprada, a Bocairent.

Les Trobades d'Escoles en Valencià 2013 estan dedicades al gran poeta valencià Vicent Andrés Estellés. Per aquest motiu el lema de les Trobades és La veu del teu poble, del poble que acull la Trobada a la teua comarca, dels pobles que participen en la teua Trobada.

Els organitzadors de la trobada, per recaptar ajuda per cobrir part de les despeses de la festa, com tots els anys han preparat unes samarretes amb el disseny exclusiu de Mariscal, al preu de 8 euros.
Les tenim exposades a l’escola, tant en l’entrada d’infantil com en l’entrada de primària, per a que vegau les talles. (hi ha des de la 4 fins l’extra gran). Les samarretes de les Trobades són 100% valencianes. Totes les empreses involucadres en el procés són de les nostres comarques.

Cal que les mireu i feu la vostra comanda, des de hui fins el dijous 11 d’abril. Les samarretes es paguen, quan feu la comanda.

També, vos comentem que cada xiquet porta una papereta de rifa d’un ordinador personal per a la família que li toque i un per a l’escola, amb un donatiu de 2 euros, si alguna família no vol col·laborar la pot tornar o millor que intente vendre-la.
Quan més rifa venen més recursos tindrà l’escola per a l’organització del taller. El sorteig es realitzarà el dia 3 de juny  i correspondrà amb el nombre de l’ONCE. Els diners de la rifa cal  que els doneu al tutor/a de la classe abans de l’11 d’abril.

Més informació http://www.escolavalenciana.com

                                      Una cordial salutació!
                                     
                            Albaida, 25 de març de 2013

        La Direcció

No hay comentarios:

Publicar un comentario